Vacature vervullen, maar geen interne kennis van óf tijd voor online marketing?

Geef je vacature een boost via LinkedIn, Facebook, Instagram of Google.

jobsking-hero

Hoe helpen we jou?

Je doelgroep zit massaal op Google en social media kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Maar met het enkel online zetten van een vacature bereik je die doelgroep niet meer. 

Adverteren helpt om de juiste doelgroep wél te bereiken. Niet iedereen heeft de tijd en/of kennis in huis om vacatures zo’n sterke online boost te geven. Met de ‘JobsKing vacature boost‘ beschik je over een full-service dienst die dit oplost wanneer jij het nodig hebt!

Door slimme targeting spreken we enkel de juiste doelgroep aan. Je krijgt een real-time online rapportage waar je precies ziet hoe je campagne presteert. 

Zo weet je exact of de wervingscampagne aanslaat én wordt het voor jou transparant wat de ‘vacature boost’ exact oplevert aan bereik en sollicitanten. Dat is uiteindelijk wat telt: die vacature(s) vervuld krijgen!

De voordelen van de vacature boost

Hoe gaat het in zijn werk?

Gerichte vacature campagnes

Jouw JobsKing-marketeer bouwt de online campagnes voor de geselecteerde kanalen. Het advertentiebudget is bijvoorbeeld afhankelijk van de regio waarbinnen je zoekt. 

Door slimme en specifieke doelgroeptargeting worden de door ons opgemaakte ads vertoond aan die personen welke hieraan voldoen. 

De prestaties worden nauwkeurig gemonitord en campagnes worden bijgestuurd aan de hand van de prestaties.

Vacaturepagina op maat

Je hoeft zelf niets te doen. Ons design team maakt je vacature pagina(s) op in jullie huisstijl. Op JobsKing.com krijgt iedere vacature gratis een geoptimaliseerde vacaturepagina. Heb je constant veel vacatures? Dan kun je ook kiezen voor een eigen ‘werken-bij’ website op een apart domein.

Pagina’s zijn altijd geoptimaliseerd voor mobiel en desktop en zijn voorzien van een conversiegericht sollicitatieformulier. Standaard gebruiken we jullie logo, huisstijl kleuren en een door jullie aangeleverde vacature tekst. Wil je liever ander beeldmateriaal of ons de vacature tekst laten schrijven? Ons vacature team staat voor je klaar!

Rapportage & updates

De resultaten maken we inzichtelijk in een nette rapportage. Iedere sollicitatie komt automatisch en direct in jouw e-mail inbox terecht. Zo hou jij de controle over iedere aanmeldingen en communicatie met de sollicitant.

Deze klanten gingen je voor:

Wat zijn de tarieven?

Transparant & flexibel

Bij JobsKing betaal je enkel eenmalig kosten voor het beheren van de vacaturecampagne en de werkelijke kanaalkosten. Deze worden dan ook volledig inzichtelijk gerapporteerd. 

Een vacature boost heeft een looptijd van 30 dagen om een bepaalde kwaliteit te waarborgen. Vacature sneller al vervuld? Geen probleem, het niet uitgegeven advertentiebudget wordt gewoon teruggestort.

Heb je een vacature die iets lastiger te vervullen is? Dan kunnen we de campagne op jouw verzoek gewoon verlengen! Om je campagne te verlengen rekenen we eenmalig € 150,- beheerskosten. Het advertentiebudget wat hier het beste bij past bepalen we in overleg.

Kleine
boost

1 vacature
1 kanaal
30 dagen looptijd

Advertentiebudget:
€ 450,-

Campagnebeheer:
€ 400,-

Keuze uit één van deze kanalen:

Medium
boost

1 vacature
1 kanaal
30 dagen looptijd

Advertentiebudget:
€ 750,-

Campagnebeheer:
€ 400,-

Keuze uit één van deze kanalen:

Grote
boost

1 vacature
1 kanaal
30 dagen looptijd

Advertentiebudget:
€ 1.500,-

Campagnebeheer:
€ 400,-

Keuze uit één van deze kanalen:

Super
boost

1 vacature
1 kanaal
30 dagen looptijd

Advertentiebudget:
€ 2.250,-

Campagnebeheer:
€ 400,-

Keuze uit één van deze kanalen:

*Advertentiebudget: Het bedrag wat enkel wordt ingezet op het gekozen kanaal om jouw doelgroep te bereiken. Vacature sneller al vervuld? Geen probleem, het niet uitgegeven advertentiebudget wordt gewoon teruggestort. Heb je een vacature die iets lastiger te vervullen is? Dan kunnen we de campagne op jouw verzoek gewoon verlengen! Om je campagne te verlengen rekenen we eenmalig € 150,- beheerskosten. Het advertentiebudget wat hier het beste bij past bepalen we in overleg.

Meerdere kanalen

Of je wilt een extra boost geven aan het vervullen van je vacature en we helpen je met een combinatie van bovengenoemde kanalen.

Bij iedere vacature boost inbegrepen

Optioneel